ТОП НОВИН

Свинина в тайському стилі для вашого відпочинку

Сьогодні ми з вами приготуємо смачну страву, яка найкраще буде смакувати на свіжому повітрі. Адже літо – це пора відпочинку та пікніків. А допоможе нам у цьому шеф-кухар RING DJ CAFE Олександр Лисик.

 

Для нашої страви найперше потрібно замаринувати у соєвому соусі, мінеральній воді, свіжому тім’яні та розмарині свинячу вирізку протягом 6-7 годин.

 

Далі нарізаємо овочі тонкою, довгою соломкою: болгарський перець (40г.), часник (8г.), імбир (8г.), селеру (8г.), моркву (40г.), огірок (70г.) та петрушку (3г.).  Їх заправляємо медом, соєвим соусом та бальзамічним оцтом. Також у заправку можна додати трішки оливкової олії.

 

Вимішуємо овочі та викладаємо на тарілку. М’ясо обсмажуємо на грилі чи сковороді. Ріжемо під кутом, аби було смачніше, і викладаємо на овочі.

 

Страву декоруємо свіжим орегано та солодким перцем «Розе».

 

 

І останнє від шеф-кухаря Олександра Лисика: «Сподіваюся ця страва стане гарним доповненням вашого відпочинку. Смачного!»

поділитись у соціальній мережі: